Rispapirlamper i store størrelser

Store rispapirlamper gør sig godt i hjem der har højt til loftet eller over sofa-arrangementer, hvor der er brug for noget fylde. Det giver en fantastisk udfyldende effekt til rummet, som gør rummet mere hyggeligt og mindre bart. Rispapirlamper er en god løsning til dette, da de både er budgetvenlige og fås i mange forskellige nuancer og størrelser. Pachia har netop fået en 120cm rispapirlampe hjem, som er enormt stort, men er perfekt hvis man har loftshøjden til det.

De mindre rispapirlamper er gode alternativer

Hvis 120cm er lige lovlig stort, så er der jo altid modellerne under, som giver samme effekt, men som er velegnet til os der ikke har 3-4 meters loftshøjde. Både rispapirlamperne i 90cm, 76cm og 60cm er gode bud på, hvordan man kan få den hyggelige effekt. Så længe man vælger den hvide rispapirlampe eller de andre støvede “indretnings-farvede” lamper, så bibeholder man den luftige, men gode effekt af den store lampe.

Stor rispapirlampe i hvid

Som man kan se på billedet herover er størrelsen helt perfekt til stuen, der har et sofa-arangement og en god loftshøjde. Men det kræver altså ikke en loftshøjde på 5 meter – “almindelige” lejligheder og huse med en loftshøjde på mellem 2-3 meter, kan også sagtens bære de store rispapirlamper. Det gør i princippet kun noget godt for rummet så længe lampen holdes over fx sofabordet eller lignende, så man ikke støder hovedet direkte ind i lampen.